top of page

Om os

Sunbrick Business Services
 

Vi er en etableret konsulentvirksomhed som siden 2002 har beskæftiget os med bestyrelsesarbejde samt rådgivning og assistance inden for økonomi, regnskab og finans.

For mange mindre og mellemstore virksomheder  er det ikke rentabelt at have en fuldtids medarbejder ansat til at varetage bogholderi- og økonomi-funktionen. I den situation kan vi hjælpe.

Der er i de seneste år sket en kraftig udvikling inden for digitalisering og automation af mange processer i økonomi-funktionen, og vi kan hjælpe med at designe effektive processer som sparer tid og penge.

Vi har også mange års erfaring inden for skræddersyede løsninger af rapportering, business intelligence og debitorstyring.

Vi tager selvfølgelig hellere end gerne et uforpligtende, gratis møde med Jer for at prøve at kortlægge Jeres behov og udforske om vi kan være en del af en effektiv løsning for Jer.

Business
Team
Personer
Peter Guldberg

peter@sunbrick.com | Telefon: 2279-9500

Med en international baggrund som finansanalytiker og portefølje manager, har jeg i de seneste år opbygget en kundekreds, som jeg assisterer med opgaver inden for finans, business intelligence, regnskab og bogføring.

Det har vist sig at der er stor efterspørgsel efter rollen som kvart eller halv CFO, og for at imødekomme dette, har jeg formaliseret det ved at stifte Sunbrick Business Services.

Det er mit håb at bygge en virksomhed op omkring dette behov, hvor vi kan hjælpe mindre virksomheder som ikke nødvendigvis har budget til, eller brug for, en fuldtids CFO.

På den teoretiske front er jeg uddannet som Akademiøkonom, HD(R) og CFA (Chartered Financial Analyst).

Kontakt

Kontakt os om hvad som helst relateret til vores firma og services.

Vi kommer tilbage så hurtigt som muligt.

bottom of page